Klapikone (sahaus ja halkaisu)

Vuokraa tarvitsemasi kalusto soittamalla 050 538 8989 (myös WhatsApp) tai lähettämällä sähköpostia info@jbrent.fi Kysy myös tarvittaessa kuljetusta tai pidempiaikaista vuokrausta!

HINNAT sis alv 24 %

120 € vuorokausi
270 € viikonloppu (pe iltapäivä – su ilta)
560 € viikko
1680 € kuukausi

Lue ja tutustu tästä yleisiin vuokrausehtoihin

Osasto:

Kuvaus

Klapikone (sahaus ja halkaisu) (A446852)

https://www.avanttecno.com/fi/tyolaitteet/klapikone

Klapikone on todella tehokas työlaite polttopuun tekoon. Hydraulinen ketjusaha katkaisee puun, jolloin se putoaa halkaisuterän eteen ja hydraulisylinteri työntää puun automaattisesti terää vasten. Klapikoneessa on vakiovarusteena hydraulinen syöttökuljetin, joten käyttäjän tarvitsee vain kahvaa painamalla ohjata ketjusahaa ja katkaista puu – muut toiminnot ovat automaattisia. Myös hydraulinen poistokuljetin on vakiovaruste.

Kone on varustettu nykyisten turvallisuusstandardien mukaisilla suojilla, joiden pitää olla täysin suljettuina, jotta syöttökuljetin, ketjusaha ja halkaisusylinteri toimivat. Halkaisuterän korkeussäätö on helppoa vipua kääntämällä. Vakiovarusteena on kahteen tai neljään osaan halkaiseva terä, 6-osainen terä on saatavana lisävarusteena. Teräketjun voitelu on automaattinen, ja teräöljylle on oma säiliö.

Lisävarusteena on saatavana hydraulinen puunnostin sekä 10 m pitkä hydrauliikkaletkusarja, jonka avulla klapikonetta voidaan tarvittaessa käyttää kauempana kuormaajasta.

  • Tehokas ja turvallinen klapikone
  • Suurin puun pituus 500 mm, halkaisija 310 mm
  • Automaattitoiminnot tekevät käytöstä helppoa ja nopeaa
  • Hydraulinen syöttö- ja poistokuljetin vakiovarusteena, hydraulinen puunnostin lisävaruste

TEKNISET TIEDOT

PUUN HALKAISIJA 310 mm
KATKAISUPITUUS 500 mm
SAHALAIPPA 13″
HALKAISUVOIMA 5,6 tn
KULJETTIMEN PITUUS 2,3 m
PAINO POISTOKULJETTIMELLA 488 kg
PAINO POISTOKULJETTIMELLA JA PUUNNOSTIMELLA 533 kg
TUOTENUMERO A446852