Asfalttijyrsin kastelulla

Vuokraa tarvitsemasi kalusto soittamalla 050 538 8989 (myös WhatsApp) tai lähettämällä sähköpostia info@jbrent.fi Kysy myös tarvittaessa kuljetusta tai pidempiaikaista vuokrausta!

HINNAT sis alv 24 %

200 € vuorokausi
390 € viikonloppu (pe iltapäivä – su ilta)
800 € viikko
2400 € kuukausi

Lue ja tutustu tästä yleisiin vuokrausehtoihin

Kuvaus

Asfalttijyrsin kastelulla (A432621)

https://www.avanttecno.com/fi/tyolaitteet/asfalttijyrsin

Asfalttijyrsimellä teet helposti pienemmät asfaltinkorjaustyöt. Jyrsin poistaa asfaltin max. 80 mm syvyydeltä kerta-ajolla, mikä mahdollistaa pienten vaurioiden, tiemerkintöjen ym. nopean korjaamisen. Jyrsin on nivelöity pikakiinnikkeeseensä ja siinä on kaksi nokkapyörää, joten se seuraa tarkasti asfaltin ja betonin muotoja ja suurin voima kohdistuu suoraan jyrsinrumpuun, mikä tehostaa jyrsimistä. Saatavana on erilaisia jyrsintappeja asfaltin tai betonin jyrsimiseen.

Lisävarusteena on saatavana kastelulaite. Se asennetaan jyrsimen päälle ja on varustettu 120 l vesisäiliöllä ja suutinputkella (sama kuin Avantin keräävässä harjassa) sekä kalvopumpulla ja suodattimella. Kastelulaitteen runkoon voidaan lisäksi tarvittaessa asentaa 3 kpl Avantin 29 kg takalisäpainoja esim. kovaa betonia tai asfalttia jyrsittäessä. Mikäli sivusiirtoa tarvitaan, on hydraulinen 50 cm sivusiirtoadapteri A37235 saatavana lisävarusteena. Se edellyttää lisävarusteista toista hydrauliikan etu-ulosottoa kuormaajaan, vakiovarusteisen sarjapikaliittimen lisäksi.

  • Tehokas asfaltin ja betonin poistaja
  • Varustettu asfalttiterätapeilla, myös betoniterät saatavana
  • Kastelulaite ja hydraulinen sivusiirtoadapteri lisävarusteena

TEKNISET TIEDOT

TYÖLEVEYS 300 mm
KOKONAISLEVEYS 660 mm
JYRSINTÄSYVYYS 0-80 mm
JYRSINTAPPIEN LUKUMÄÄRÄ 29 kpl
KORKEUS 480 mm
PITUUS 810 mm
PAINO 245 kg
TUOTENRO A432621